Mobilitate urbana si parking

 

MOBILITATE URBANA SI PARKING


Oferirea de locuri de parcare ușor de găsit și rapid de accesat în zonele urbane ocupate poate fi o durere de cap pentru municipalitati și pentru operatorii de parcări private. Ambele trebuie să obțină vizibilitate cu privire la rotația masinilor si gradului de ocupare in în timp real. Nu numai pentru a preveni congestia și pentru a oferi șoferilor îndrumări în timp ce aceștia caută un loc de parcare liber, dar si pentru a eficientiza procesele operationale de gestiune parcari.

Într-un scenariu ideal, orașele și operatorii lucrează impreuna cu un sistem fiabil și robust care le permite să controleze traficul, parcarea și prețurile mai eficient și, prin urmare, să genereze venituri sporite.

De la gestionarea parcărilor stradale (on-street) până la cele de incinta (off-street), produsele și soluțiile Smart Machine conectează spațiile de parcare la Internet of Things (IoT), permițând autorităților și operatorilor de parcări private să obțină o informație completă asupra modului in care sunt utilizate.

Prin conectarea senzorilor, sistemelor și oamenilor, orașele și operatorii sunt cu un pas mai aproape de a genera venituri suplimentare prin stabilirea prețurilor pe baza cererii în timp real.

 

Oferim solutii complete pentru controlul si optimizarea gestiunii parcarilor:

 

1. Stradale (on-street)

a. Aplicatii de management cu ghidare catre locuri stradale libere in timp real;
b. Echipamente fiabile si cu autonomie de inalt nivel tehnic care rezista celor mai dificile conditii;
c. Grad sporit de personalizare la necesitatile fiecarei municipalitati.

 

 

 

2. De incinta (off-street)

a. Tehnologie care vine perfect in completarea celei de control a parcarilor stradale;
b. Control de la distanta prin internet de pe orice dispozitiv fix sau mobil (PC, tableta, mobil);
c. Inalt nivel de digitalizare a procesului de parcare (tranzactii electronice, e-ticketing, e-booking, vanzari online);
d. Suport tehnic non-stop atat in teren si in timp real, de la distanta;
e. Echipamente (emitatoare/cititoare tichete, bariere, automate de plata) construite pe principii de fiabilitate si functionalitate constanta pe termen lung.