CINE SUNTEM

 

CINE SUNTEM

Suntem o societate care credem ca internetul poate imbunatati viata tuturor; de acasa, la lucru cat si in timpul liber, ca acesta poate fi un atribut al vietii noastre. Pornind cu aceasta viziune in minte, am inclus si includem constant produse si servicii in portofoliul nostru care credem ca ne imbogatesc viata si o fac mai usoara si mai plina de ce conteaza.

Smart Machine ofera solutii si servicii tehnologice in sfera:

1. IoT (Internet of Things) sau internetul lucrurilor care ne inconjoara si ne inlesnesc activitatile;

 

Suntem unul din principalii jucatori si pionieri in domeniul M2M/IoT (Internet of Things) si un furnizor de solutii si platforme de control personalizate pentru optimizarea proceselor de productie si exploatarea masinilor industriale prin conectarea acestora la internet. Folosim resurse hardware si software ancorate in viitor dar productive in prezent, ce imbina rapididatea in implementare si administrare cu flexibilitatea si adaptabilitatea la orice domeniu de activitate.

Oferim o solutie cadru “tip framework”, lucru care comporta avantajul implementarii unor proiecte de la zero cat si adaptarea in completarea unor platforme deja existente (SCADA, ERP, CRM, facturare, etc).

Aceeasi solutie cadru permite dezvoltarea interfetei grafice de management (GUI – graphic user interface) si in acelasi timp pregatirea personalului in paralel cu instalarea in teren a echipamentelor necesare pentru colectarea datelor, pentru maxim de eficienta in implementare.

 

PROFITATI ACUM DE REVOLUTIA INDUSTRIALA 4.0

prin conectarea fluxurilor dumneavoastra de productie la internet. Veti fi mai productiv si mai rapid, la costuri mai mici.

1. Va analizam necesitatile.     2. Definim un concept si proiect pilot.

 

2. Gestiunii parcarilor, un domeniu esential in Romania, in cadrul mobilitatii urbane.

 

30% din congestia traficului auto urban e cauzata de masini care cauta un loc de parcare. Activitatea de gestiune a unei parcari auto cu plata apartine unui domeniu particular, solicitant si de multe ori complet strain unui proprietar de centru comercial, centru birouri, super sau hypermarket, hotel, spital sau aeroport.

Din acest motiv societatea noastra e mai mult decat un furnizor de tehnologie adresata optimizarii traficului si gestiunii parcarilor; e un partener, care in primul rand furnizeaza si intretine pe toata perioada de exploatare tehnologia furnizata si in acelasi timp consiliaza si asista clientii in administrare in acest interval.

 

Pentru noi livrarea unui sistem de parcare nu se termina in momentul punerii in functiune a acestuia la beneficiar, ci continua pe parcursul administrarii acestuia cu asistenta continua la toate problemele din teren. Tehnologia distribuita de noi e dovedita ca fiabilitate si functionalitate in tari cu o piata a parcarilor dezvoltata si solicitanta.

 

Aducem toata aceasta experienta in Romania prin:

  1. Sisteme si tehnologie administrare parcari stradale si de incinta dovedita in materia de fiabilitate si performanta in teren;
  2. Asistenta in creionarea unui proiect de gestiune parcare, de la faza de concept pana la functionarea acestuia in teren;
  3. Servicii complete de asistenta tehnica, mentenanta, consumabile.

 

CONTACTATI-NE pentru un concept si o oferta.