CINE SUNTEM

 

image002Suntem unul din principalii jucatori si pionieri in domeniul M2M/IoT (Internet of Things) si un furnizor de solutii si platforme de control personalizate pentru optimizarea proceselor de productie si exploatarea masinilor industriale prin conectarea acestora la internet. Folosim resurse hardware si software ancorate in viitor dar productive in prezent, ce imbina rapididatea in implementare si administrare cu flexibilitatea si adaptabilitatea la orice domeniu de activitate.

Oferim o solutie cadru “tip framework”, lucru care comporta avantajul implementarii unor proiecte de la zero cat si adaptarea in completarea unor platforme deja existente (SCADA, ERP, CRM, facturare, etc).

Aceeasi solutie cadru permite dezvoltarea interfetei grafice de management (GUI – graphic user interface) si in acelasi timp pregatirea personalului in paralel cu instalarea in teren a echipamentelor necesare pentru colectarea datelor, pentru maxim de eficienta in implementare.

 

PROFITATI ACUM DE REVOLUTIA INDUSTRIALA 4.0 prin conectarea fluxurilor dumneavoastra de productie la internet. Veti fi mai productiv si mai rapid, la costuri mai mici.

 

1.Va analizam necesitatile.     2. Definim un concept si proiect pilot.